onsdag, januar 17, 2007

Brændende Had

Idag havde TV2's morgenredaktion inviteret Joakim Knopp og Robert Hansen i studiet, for på overfladen at tilberede "Brændende Kærlighed", men under dette forhudstynde påskud, i virkeligheden at reklamere fuldstændig skamløst for Regner Grasten's nye kælven ud af den store "Anja & Viktor"-røv, den....femte (?!) film i rækken af "Kærlighed ved første hik"-film.....gisp.

Meget godt kan der sikkert siges om TV2's rehabiliterende virkning på landets skæve eksistenser. Men hvis man absolut skal vise en narkoman der laver mad, havde det, alt andet lige, nok været væsentligt mere samfundsoplysende, at vise Bjarne nede fra Mariakirken, mens han rister en dåse hundemad.

Jeg siger ikke at jeg hader alt hvad Regner Grasten forpester landet med (men det gør jeg), men lad da for pokker "Anja & Viktor"-fanatikerne betale for at se filmen, og lad ikke hele landet betale med vores ufordøjede morgenmad, fordi det åbenbart ikke var nok med TV2's dobbeltinterview med Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen aftenen før, for at kunne sælge lortet.

Paradoksalt var det, at mens "skuespillerne", der efterhånden er så overeksponerede at de ligner et negativ af Wilson Kipketer, lavede mad, havde man en kunstner på besøg i sofaen, der udstiller falsk ild for at påpege Vestens blodige historie (...). Hvis der er NOGET der understreger Vestens dekadence er det da, at man kan bruge sendetid på et aktiveringsprojekt, der burde ligge under de nye kommuner.

Jeg undskylder dette galdevædede indlæg. Det vil ske igen.