torsdag, februar 08, 2007

DueR ikke - væk!

Hvilket DR program vil du helst undvære? DR skal spare seriøst efter den nyeste, massive budgetoverskridelse og på Politikens hjemmeside kan du give din yndlingsaversion et par borgerlige ord med på vejen. Jeg tror min stemme går til Rabatten, umiddelbart.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jeg lagde en kommentar på Politikens hjemmeside. Den var oplysende, polemisk, initiativrig. Den lå der ca. 60 sekunder, før den blev fjernet. Den var nemlig også hadsk, frådende og ukonstruktiv. Som hele denne debat (Politikens altså. For Jesus! ikke Las Fjernbetjentas).

Jeg har det faktisk med DR, lidt ligesom jeg har det med Politiken. Jeg bliver vred af at læse den, over det usaglige og tendentiøse kommunistjournalistiske bias der ligger, som røg fra en krads Popovcigaret, henover hele artikelfladen. Men gudskelov for den!
For på den anden side ser jeg kapitalfonde, blodlyst, næstefjendskhed, fremmedangst, fladskærmsfascisme og almindelig, borgerlig initiativløs dumhed. Og det er bare første sektion af Berlingeren.
Vi er som samfund nødt til at have begge dele. Det er karmaloven, der blev stadfæstet af Højesteret i evil april attenhundredeogbrunkål. Og hvis DR fik plads, og var fri for inkompetent ledelse, politisk åndsforsnotning og pression fra friværdigsskrigenenes krav på tom underholdning (samt Thorsboe og Thorsboe og Thorsboe som koncepter og "mennesker"), kunne der ligefrem komme godt TV ud af de tusindvis af kroner jeg indtil videre har postet i skidtet. Derfor DR. Fordi håb, manne!

11:33 PM  
Anonymous Anonym said...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

11:36 PM  
Blogger Jeppe Morgenthaler said...

Problemet med den slags debatter - indser jeg netop nu, efter møjsommeligt at have læst samtlige debatindlæg/forslag på Politikens hjemmeside - er at så snart nogle (alle) får mulighed for at brokke sig, så står de dummeste åbenbart forest i køen med en kommentar. Hvorfor foreslås det at DR skal spare genudsendelserne væk? De koster præcis strøm! og ikke andet. Det er jo selve produktionen der koster!
Derfor må det være af stor vigtighed at vurdere de dyrere programmer mod hinanden. Eller en masse af de små, ligegyldige.
Hammerslag, Rabatten, Aftenshowet, sportsnyheder på 3½ minut indholdende fodbold og håndbold, Boogie. Og så fucking videre. Der er nok at tage af. For eksempel fodboldrejser til håndværkerne på DR-byen, hvis de OVERHOLDER sikkerhedsreglerne?!!
Og det er sgu ikke engang en del af overskridelsen af budgettet! Ikke så sært at skidtet kommer til at koste en kvart Storebæltsbro.

12:29 AM  

Send en kommentar

<< Home